Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.

Το γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, φαίνεται πως απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή, ενώ πλέον αδιαφορούν αδιαφορούν για τους παπαράτσι που συχνά τους “κυνηγούν” στις κοινές τους εξόδους.

Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, υπάρχουν φορές που τους έχουμε δει να μοιράζονται τρυφερές στιγμές τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

«Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα» είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μέρα με τη μέρα τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και της δημοσιογράφου, Φωτεινής Πετρογιάννη, το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στον γάμο, με τον Νικήτα Νομικού να σχεδιάζει την πρόταση γάμου που θα κάνει στην αγαπημένη του. Η δημοσιογράφος μάλιστα, τόνισε πως αν η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ήδη, θα γίνει άμεσα».