Τα παρόμοια looks της Κέιτ Μίντλετον και της Τατιάνα Μπλάτνικ με κίτρινα φορέματα και διαφορετικό styling άναψαν φωτιά. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, είναι μια γυναίκα που υμνείται για το στυλ της. Εξίσου στιλάτη και λαμπερή είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου Γλίξμπουργκ.

Τις τελευταίες ημέρες, οι δυο γυναίκες έκαναν δύο εμφανίσεις που έμοιαζαν αρκετά, επιλέγοντας έντονα κίτρινα φορέματα με ντραπέ λεπτομέρειες. Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, στην Αθήνα. Το event έγινε στο Ζάππειο και οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς για την επέτειο των 10 ετών του σωματείου.

Η 41χρονη που είναι Διεθνής Πρέσβειρα του οργανισμού συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που γίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και για τη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε ένα έντονο κίτρινο, μάξι φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες στη μέση της. Ψηλοτάκουνα πέδιλα συμπλήρωσαν το look της. Το φόρεμα ήταν μακρυμάνικο με λαιμόκοψη και έντονους ώμους και πρόσθεσε εντυπωσιακά κοσμήματα και έντονο μακιγιάζ.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει ένα αντίστοιχο φόρεμα για την εμφάνισή της στο τουρνουά τένις Wimbledon. Ως πρόεδρος του τουρνουά, η Κέιτ βράβευσε τους νικητές στον τελικό γυναικών και ανδρών. Για την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου η Κέιτ επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε έντονο κίτρινο, από το brand Roskanda, το οποίο είχε φορέσει ξανά κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας των Κέιμπριτζ στην Καραϊβική την περασμένη άνοιξη.

Το κοντομάνικο φόρεμα της Κέιτ είχε λαιμόκοψη και έντονους ώμους με ντραπέ λεπτομέρειες και έναν statement φιόγκο στον έναν ώμο. Συνδύασε το φόρεμα με κλασικές λευκές γόβες Gianvito Rossi και τα αξεσουάρ της περιελάμβαναν κοσμήματα και την καρφίτσα του All England Lawn Tennis Club.



Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15 Ιουλίου 2022