Θρηνεί για τον θάνατο του συντρόφου της η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η επιχειρηματίας όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον πόνο της, σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της.

Μια μέρα πριν του πει το τελευταίο «αντίο», επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου ανοίχτηκε κάνοντας παράλληλα μια έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην υπάρχουν κάμερες και ρεπόρτερ στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας προκειμένου να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της επιθυμούν.

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε διαβάζοντας τα λόγια που της είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υπενθύμισε πως η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Γιάννη Κοντούλη θα τελεστεί την Τετάρτη στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».