Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
ekdilosi_top_gun
Lifestyle

Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της ταινίας Top Gun: Maverick στα Village Cinemas (Εικόνες)

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους της καριέρας του

Λίγες ημέρες μετά την προβολή της στο 75ο Φεστιβάλ Καννών, η Odeon και η Paramount πραγματοποίησαν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Top Gun: Maverick στην Αθήνα, στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Με την ταινία να λαμβάνει ήδη διθυραμβικές κριτικές, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 η αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens γέμισε με θαυμαστές του πρώτου θρυλικού φιλμ του Top Gun αλλά και ένα νεανικό κοινό που γνώρισε για πρώτη φορά τον κόσμο του Top Gun και λάτρεψε την περιπέτεια και την αδρεναλίνη της ταινίας Top Gun: Maverick.

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους της καριέρας του και το sequel καταφέρνει ιδανικά να διατηρήσει ακέραια τα στοιχεία που δημιούργησαν τον μύθο της πρώτης ταινίας, ενθουσιάζοντας ιδιαίτερα το πιο νεανικό κοινό.

Πλήθος κόσμου

Influencers, Youtubers, και πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Odeon και παρευρέθηκαν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Top Gun: Maverick. Η ταινία έλαβε τα καλύτερα σχόλια και όλοι οι καλεσμένοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ένα υπερθέαμα, χειροκροτώντας ένθερμα κατά τους τίτλους τέλους.

Η προβολή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη χάρισε στους θεατές μια μοναδική εμπειρία, αφού τους μετέφερε στη θέση του Τομ Κρουζ στο πιλοτήριο και στον κόσμο της ακατάπαυστης δράσης.  H ταινία Top Gun: Maverick θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, από την Odeon.  


Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Σρόιτερ.


Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Αποστολοπούλου.


Γιώργος Καράβας.


Γιώργος Ντάβλας, Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Μαρτάκης.


Μελίνα Δασκαλάκη, Γιώργος Ντάβλας.


Τάκης Γιαννέτος, Κατερίνα Γιαννέτου, Θανάσης Χριστόπουλος, Νάνσυ Χριστοπούλου.