Η Ρόη Αποστολοπούλου και ο σύζυγος της Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Μονακό εν' όψη του θρυλικού Maria Callas Gala & Awards». 

Το ζευγάρι μονοπόλησε το ενδιαφέρον, ενώ η Ρόη Αποστολοπούλου απέσπασε διθυραμβικές κριτικές τόσο για την glamourous εμφάνιση της, αφού επέλεξε μια δημιουργία, αποκλειστικά σχεδιασμένη για εκείνη από την Σύλια Κριθαριώτη, την οποία συνδύασε με υπέρκομψα κοσμήματα, όσο και για την ομιλία της, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Hotel Del Paris.

Μαλιστα αξιζει να σημειωθει ότι η Ρόη Αποστολοπουλου μαζί με τον συζυγος της για αρκετη ωρα μιλησαν με την Mόνικα Μπελούτσι και τον σκηνοθέτη Τομ Βολφ, οπου ειχαν πολλά να πουν.

IMG_7011
IMG_7009
IMG_7010



Το δείπνο Maria Callas Gala & Awards πραγματοποιήθηκε πριν λίγο  σε έναν θρυλικό, λαμπερό και πολυτελή αποκλειστικό χώρο που χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό μνημείο στα τέλη του 19ου αιώνα, τη Salle Empire of Hôtel de Paris . Την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου. 

Το «Maria Callas Monaco Gala & Awards» είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η μεγαλύτερη ντίβα της Όπερας, Maria Callas με το ψευδώνυμο «La Divina», μάγεψε το βασιλικό ζεύγος Πρίγκιπα Ρενιέ και Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της.

Το δεύτερο Φιλανθρωπικό Γκαλά της Maria Callas Monaco Gala & Awards πραγματοποιήθηκε Υπό την Υψηλή Αιγίδα της Υψηλότητας Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό και την ευγενική υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας στο Μονακό.

Η ιδέα είναι η αναβίωση του πρώτου Gala που πραγματοποιήθηκε πριν από εξήντα χρόνια που διοργάνωσε το πριγκιπικό ζεύγος, Πρίγκιπα Ρενιέ & Πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό στο Μόντε Κάρλο, με τη Μαρία Κάλλας που μάγεψε τα πλήθη με τη μοναδική φωνή της.

Η φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Ίδρυμα Princess Charlene Monaco και τα προγράμματά του «Learn to swim» και «Water Safety» για την προστασία των παιδιών στο νερό, που εκτελεί προγράμματα ήδη σε 27 χώρες που περιλαμβάνουν Αυστραλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ινδία , Μονακό, Νότια Αφρική, Σουδάν και Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι καλεσμένοι είχα αρχικά την ευκαιρία να ξαναζήσουν τον θρύλο σε αυτόν τον μαγευτικό χώρο, ενώ βοήθησαν και σε μια μοναδική παράσταση Grand Prix Μουσικής και Όπερας από σπουδαίους διεθνείς καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Δημήτρης Πλατανιάς, η Μυρτώ Παπαθανασίου και η σπουδαία ταλαντούχα καλλιτέχνης Stella Almondo.