Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τις τελευταίες μέρες βρίσκονται με φιλική τους παρέα στη Ρώμη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά του και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην όμορφη πόλη.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της.

Κάποιοι από τους followers της της έστειλαν επικριτικά σχόλια για το πού βρίσκονται τα δίδυμα, με την ίδια να απαντά χωρίς περιστροφές.

«Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:


Πάντως το ζευγάρι πριν λίγους μήνες έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις δίδυμες κορούλες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε τη νέα της φωτογραφία επιβεβαιώνοντας πως το ταξίδι με τον σύζυγο της έγινε για να περάσουν ξέγνοιαστο χρόνο μαζί ως ζευγάρι: «You and me», έγραψε για λεζάντα στο Instagram.


Τι έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.
 
«Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», είχε πει πρόσφατα στο «Πρωινό» η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουνΑνάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη».

Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά σε όσους την κατακρίνουν
Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά σε όσους την κατακρίνουν
Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά σε όσους την κατακρίνουν