Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί η Νικολέττα Βλαβιανού.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον πρώην σύζυγό της και τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που έχει σπάσει… δύο τηλέφωνα!

«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά; Θα πληρώσουμε το ρεύμα», είπε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τον πρώην σύζυγό της ανέφερε ότι «θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου αλλά όπως την θέλω εγώ, θα πρέπει να είναι πολύ ανεκτικό το έτερον μου ήμισυ. Ο πρώην σύζυγός μου ήθελε να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, στη χώρα του, αλλά δεν θα μπορούσα να δουλέψω εκεί».

Τέλος, η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στην μητρότητα, τονίζοντας ότι «καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα».