Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο που έχει αποκτήσει με την Μαρία Σολωμού, την απόφαση να κάνουν πολιτικό γάμο με την σύντροφό του αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του.

«Ο Αλέξανδρος που τώρα είναι 16, ζει μαζί μου τα τελευταία 3-4 χρόνια. Κάναμε μια συζήτηση,  ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Δεν υπήρχε θέμα αντίδρασης από τη Μαρία. Ήθελα να είναι κοντά και με τα υπόλοιπα παιδιά μου, να μην είναι η επίσκεψη του Σαββατοκύριακου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει απόσταση με τη Μαρία ούτε απουσία. Δώσαμε σημασία στη σχέση ανάμεσα στα αδέρφια, αυτό ήταν κάτι που με ενδιέφερε πολύ.

Επειδή έχει και μια διαφορά δέκα χρόνων από τα άλλα παιδιά μου, αυτό αν δε το χτίσεις από την αρχή δε θα γίνει στα 25 του. Απολαμβάνω τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Ο Αλέξανδρος έχει πάρει έναν ρόλο πιο προστατευτικό προς τα κορίτσια» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου για τον γιο του Αλέξανδρο και την σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια, οΜάριος Αθανασίου αναφέρθηκε στον πολιτικό γάμο με την σύντροφό του Μάρθα λέγοντας: «Κάναμε πολιτικό γάμο με την Μάρθα, ήταν μια σκέψη του τελευταίου χρόνου. Έπρεπε να γίνει και για διαδικαστικούς λόγους, γραφειοκρατικούς. Δεν είχε και κανένα ιδιαίτερο βάρος όλο αυτό. Δεν το ζήσαμε κάπως διαφορετικά ούτε και άλλαξε τη ροή των πραγμάτων. Το κάναμε στις διακοπές μας απλά το είχαμε προγραμματίσει λίγο πριν. Δεν έκανα πρόταση γάμου. Μάρτυρες είχαμε κάποιους φίλους μας».

Σε άλλο σημείο ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τον αδερφό του τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά στην ηλικία των 23 ετών.

«Γενικά προσπαθώ τις δυσκολίες που μου έρχονται να τις φτιάχνω με τον καλό τρόπο. Ήταν μεγάλο κενό για μένα η σχέση με τον πατέρα μου. Τον γνώρισα στα 13 μου. Κάναμε μια προσπάθεια αλλά δεν γεφυρώθηκε ποτέ αυτό το κενό. Με νοιάζει να είναι καλά. Αραιά και που έχουμε επικοινωνία, περισσότερη επικοινωνία έχω με τον αδερφό μου. Όταν ήμουν 12-13 έμαθα ότι έχω αδερφό. Στα 23 μου τον είδα πρώτη φορά. Ήταν περίεργο. Μοιάζουμε. Αυτό που λένε “το αίμα νερό δε γίνεται” υπάρχει» είπε.