Ένα νέο ταλέντο ανακάλυψε ο Νίκος Μακρόπουλος την περίοδο του lockdown. Ο επιτυχηµένος καλλιτέχνης, θέλοντας να περάσει εποικοδοµητικά τον άπλετο ελεύθερο χρόνο του, ξεκίνησε να δηµιουργεί... φωτιστικά!

Η αρχή έγινε όταν βρήκε πολλά παλιά µπουκάλια και, αντί να τα πετάξει, σκέφτηκε να τα ανακυκλώσει µε τον καλύτερο τρόπο. «Η αλήθεια είναι πως πέρασα δηµιουργικά στην καραντίνα. Ασχολήθηκα µε ένα χόµπι που µου προέκυψε ξαφνικά. Παίρνω µπουκάλια από ποτά και τα µετατρέπω σε επιτραπέζια λαµπατέρ», εξήγησε στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1, τονίζοντας πως «αυτό είναι µόνο η αρχή, καθώς ετοιµάζω πολλά πράγµατα πάνω σε αυτήν τη νέα µου ασχολία».

Όπως αποκαλύπτει ο ταλαντούχος τραγουδιστής, σκοπός του είναι να βοηθήσει δύο ιδρύµατα, γι’ αυτό και ετοιµάζει εκδηλώσεις. «Μέσα σε δύο µήνες το πολύ θα είναι όλα έτοιµα για να οργανώσω δύο φιλανθρωπικά γκαλά σε συνεργασία µε κάποια ιδρύµατα που θα έχω µαζί µου, ώστε όσα χρήµατα µαζευτούν από τις βραδιές αυτές να πάνε για καλό σκοπό», τόνισε. Ο ίδιος δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν µε κάτι παρόµοιο.

«Μου βγήκε αβίαστα και θα το κρατήσω ως χόµπι. Τι εννοώ; Πως δεν θα έχω εγώ κέρδος από αυτό. Παλιά έλεγα πως έκανα το χόµπι µου επάγγελµα και έγινα τραγουδιστής. Αρκεί. Οπότε αυτό θα το κρατήσω ως χόµπι και µόνο. Θα ασχολούµαι όποτε θέλω και αν θέλω, για να περνά η µέρα µου όµορφα», παραδέχτηκε.

Τα σχέδιά του, όµως, δεν σταµατούν εδώ, αφού ο Νίκος Μακρόπουλος, όπως αποκάλυψε, έχει στα σκαριά και ένα εργαστήριο. «Είµαι σε φάση δηµιουργίας. Θα ανοίξω και ένα e-shop και, φυσικά, όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν στα ιδρύµατα.

Επίσης, ετοιµάζω και ένα εργαστήριο στην Αθήνα, για να κάνω αυτά που θέλω», εξήγησε. Αυτή την περίοδο η µοναδική φωνή του Ν. Μακρόπουλου µαγεύει σε ακόµα µία κυκλοφορία, αφού ο λαϊκός ερµηνευτής κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, µε τίτλο «Έχω έρωτα µαζί σου», το οποίο σηµειώνει τεράστια επιτυχία «και είναι πολύ περήφανος για τη συνεργασία του».

«Είναι σε µουσική και στίχους του φίλου µου και συνεργάτη Βασίλη ∆ήµα και χαίροµαι που το αγάπησε ο κόσµος από την αρχή», είπε καταλήγοντας.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 8/01/2022