Την  Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και παρότι πολλοί θα περίμεναν να δώσει μια απάντηση σε όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες η Καίτη Γαρμπή σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους, εκείνη δεν απάντησε τίποτα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως, μετά την προβολή του βίντεο θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη και κανείς δε ρώτησε τίποτα την Έλλη Κοκκίνου για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Καίτη Γαρμπή όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να δούμε μια σύμπραξη δική της με την Έλλη Κοκκίνου επί σκηνής, όπως αυτή της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση. Η αμηχανία της ήταν φανερή και απάντησε πως τα «μεγέθη δεν συγκρίνονται» καταλήγοντας ότι δε θέλει να λέει τέτοια πράγματα για μια συνάδελφό της.

Δείτε τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή

Όπως είπε η παρουσιάστρια, λίγο πριν γίνουν οι δηλώσεις, άνθρωπος της εταιρείας της Έλλης Κοκκίνου επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους ζητώντας πολύ ευγενικά να μην αναφερθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό γιατί επιθυμία της Έλλης Κοκκίνου είναι να μπει μια τελεία και να μην ανοίξει κανενός είδους κόντρα με την Καίτη Γαρμπή.

Δείτε τις δηλώσεις της Έλλη Κοκκίνου στο βίντεο που ακολουθεί: