Δεν υπήρξε ποτέ συμβατή με κλασικά πρότυπα της παγκόσμιας δισκογραφίας, δεν διέθετε τα χαρακτηριστικά του sex symbol, δεν μπήκε στα γρανάζια των ισχυρών των δημοσίων σχέσεων, και δεν έδωσε τροφή στον τύπο με την προσωπική της ζωή.

Το μεγάλο της όπλο υπήρξε πάντα το μουσικό ταλέντο της, η τεράστια φωνή της αλλά και η ευαισθησία της, αυτή που αποτελούσε πάντα την πυξίδα για την δημιουργία ενός καινούργιου τραγουδιού.

Κι όμως, κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα της κιόλας βήματα και μέσα σε λίγα χρόνια να έχει κερδίσει, επάξια, τον τίτλο της πιο επιτυχημένης διεθνώς γυναίκας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού.

Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια αντίτυπα, έχει λάβει σημαντικά βραβεία που άλλοι ομότεχνοί της δεν καταφέρνουν να κατακτήσουν σε μια ολόκληρη ζωή. Κι όλα αυτά σε ηλικία μόλις 33 ετών, έχοντας κυκλοφορήσει μόνον τρία ολοκληρωμένα άλμπουμ και με μεγάλα διαστήματα καλλιτεχνικής αποχής!

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μουσικού φαινομένου Adele που εισέβαλε και πάλι σαν τυφώνας στην παγκόσμια μουσική πραγματικότητα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Get easy on me», που τρέλανε στην κυριολεξία τις μουσικές πλατφόρμες.

Μέσα σε λίγες μόνον ώρες το κομμάτι είχε πάνω από 23 εκατ. views στο You Tube και τουλάχιστον 12 εκατομμύρια streams. Έγινε δηλαδή viral σε λιγότερες από δώδεκα ώρες προσθέτοντας ένα ακόμη ρεκόρ στο ήδη πλούσιο προσωπικό αρχείο της διάσημης Βρετανίδας ερμηνεύτριας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: