Περισσότερα παρουσίασε στο «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν ξέρω ποιος μάτιασε τον Τόνυ Σφήνο ή μάλλον μπορεί να ξέρω αλλά δεν θέλω να το πάρω πάνω μου να το πω.

Ο Τόνυ Σφήνος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που τραγουδούσε, όπου ξαφνικά γκρεμίστηκε η κατασκευή κάτω από τα πόδια του», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Καλά παιδιά που δεν τραγουδούσε το "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" του Πασχάλη. Πάλι καλά που δεν χτύπησαν οι άνθρωποι».

O Τόνυ Σφήνος στην ανάρτησή του έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στην λεζάντα για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη:

«Μάγια του Γιοκαρίνη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακούστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδάνε την Ευλαμπία!

Σεισμός πολλών ρίχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντόμπροι καλλιτέχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές :-) Προσοχή οδηγίες για ναυτιλλομένους : όχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε έντονους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρώσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρώσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισόπεδα τράπεζα και καρέκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφύγετε τις σφήνες που έχουν μόνο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλέξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερό κράτημα :-) Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κράτα την κατακόρυφο..!


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: