Το “Just the 2 of Us” επέστρεψε, κάνοντας μια φαντασμαγορική πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου. Από το λαμπερό τηλεοπτικό show, δε θα μπορούσε να λείπει η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα fashion designer Σίλια Κριθαριώτη, απογειώνοντας αισθητικά το μουσικό διαγωνισμό με τις haute couture δημιουργίες της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου στο ρόλο και φέτος του κριτή, ήταν πιο όμορφη από ποτέ μέσα στην υψηλής ραπτικής δημιουργία από δαντέλα με τα χειροποίητα κεντημένα λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski, αποπνέοντας έναν ακαταμάχητο ρομαντισμό. Το σύνολο συμπλήρωναν μοναδικά τα παραμυθένια τακούνια της, που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι.

bakodimou

Από την άλλη, η ανατρεπτική Σάσα Σταμάτη έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο τραγούδι, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, επιλέγοντας μια ultra-sexy άσπρη τουαλέτα με διαφάνειες στο πλάι, που αναδείκνυε τα ατελείωτα πόδια της, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.

stamati

Οι δημιουργίες του διάσημου ελληνικού οίκου καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν σε κάθε show, εκπροσωπώντας επάξια την ποιότητά τους, που είναι και το συνώνυμο του Celia Κritharioti Haute Couture.