Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο σπίτι του κλινήρης με αρρυθμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής εμβολιάστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου με το σκεύασμα της Jonhson & Jonshon.  

Ο γοητευτικός σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, που φέτος συμμετέχει στο Just the two of us, με παρτενέρ την Κέλυ Κελεκίδου βρέθηκε θετικός στο πρώτο rapid test και για λόγους ασφάλειας, τόσο για εκείνον αλλά και για τους υπόλοιπους συνεργάτες του, έμεινε σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα του PCR (τελικά βγήκαν αρνητικά).

Παρέμεινε στο σπίτι του

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα υπεύθυνο άτομο παρέμεινε στο σπίτι του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του γιατρού του.  Για αυτό άλλωστε απουσίαζε από την εκπομπή “Super Κατερίνα” και το Just the two of us της περασμένης Κυριακής.

Περεταίρω εξετάσεις

Παράλληλα, αυτές τις μέρες ο Δημήτρης παρουσίασε συμπτώματα αρρυθμίας και έκανε κάποιες περεταίρω εξετάσεις προκειμένου να είναι σίγουρος για την υγεία του.

Ο ίδιος είπε στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.gr: «Εύχομαι να επιστρέψω άμεσα και να είμαι και πάλι δυνατός και υγιής. Σαν την υγεία δεν υπάρχει».