Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, που προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της όταν ήταν παιδί.

«Η ζωή μου θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ταινία. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη και να είμαι, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνομαι έξαλλη και δεν περνάει κανένας καλά», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν και εξομολογήθηκε:



«Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Πήγα και έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς.

Ήταν αργά όταν έμαθε ο πατέρας μου για τη μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι». «Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος», κατέληξε η Άννα Μπεζάν.


Η Άννα Μπεζάν, είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την παιδική της ηλικία, τις σπουδές της στην ψυχολογία, το μόντελινγκ και την υποκριτική.

«Είναι επιβίωση. Πήγα εκεί που με πήγε ο καιρός, δεν είχα και άλλη επιλογή, οπότε ακολούθησα το ένστικτό μου και είμαι εδώ σήμερα. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Έκανα ψυχοθεραπεία μέχρι τα 20 μου, ήταν σίγουρα μια δεκαετία. Εγώ όταν πήγαινα σχολείο με κορόιδευαν τα παιδάκια επειδή έμενα στο ορφανοτροφείο.


Θεωρώ ότι μπορώ να κατανοήσω σχεδόν στο 100% τα προβλήματα των ανθρώπων, ωστόσο, δεν έχω μπορέσει ακόμα να είμαι αντικειμενική σε ότι έχει να κάνει με παιδιά. Έχω μια τεράστια ευαισθησία και ξέρω πως είναι να ζει ένα παιδί δύσκολα και ξέρω και τι λείπει σε ένα παιδί για να βιώνει μια τέτοια κατάσταση. Λείπει αποκλειστικότητα και αγάπη. Έχω φοβερό θυμό με τους γονείς που δεν είναι εκεί.


Όταν άρχισα να έχω προβολή μέσω της τηλεόρασης εμφανίστηκαν στη ζωή μου οι γονείς μου, απαίτησαν πράγματα τα οποία ήταν τρελά και χρειάζεται φοβερό θράσος, αλλά μετά νομίζω εξαφανίστηκαν με το κλείσιμο του τηλεφώνου. Θυμήθηκαν ότι έχουν κόρη, ήταν πολύ άσχημο και τραγικά αστείο», είπε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: