Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico -κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης- είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο σε πολύ στενό κύκλο τον Αύγουστο του 2018, σε ένα χωριό της Φθιώτιδας, μακριά από πάσης φύσεως κοσμικότητα, ήσυχα και απλά και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το λαμπερό ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του σε ένα παραδοσιακό, με κλασικές πινελιές σπίτι, που διαθέτει έναν υπέροχο κήπο. Η τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της ακολούθους αρκετές στιγμές και στιγμιότυπα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά και την καθημερινότητά της.

Η διακόσμηση έχει vintage στοιχεία, επικρατούν το ξύλο, η πέτρα και τα παραδοσιακά χάλια, ενώ ξεχωρίζουν τα δύο πιάνα. Συχνά οι δυο τους παίζουν μαζί μουσική και η Κατερίνα τραγουδάει.

Ίσως να περίμενε κανείς κάτι τελείως διαφορετικό, μια και η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο σύζυγός της είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν τη μόδα. Φαίνεται όμως πως είναι αρκετά παραδοσιακοί, με εμφανή ρουστίκ αισθητική.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ