Η Μιμή Ντενίση έχει φτιάξει το δικό της επίγειο παράδεισο στη Μαλεσίνα. Για την ακρίβεια, βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Θεολόγου και Μαλεσίνας και έχει εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο.



Τον εξωτερικό χώρο διακοσμούν και κυρίως «δροσίζουν» τις ηλιόλουστες θερινές ημέρες οι καλαμωτές και πέργκολες, στο σπίτι υπάρχει πισίνα, ενώ η εσωτερική διακόσμηση παραπέμπει σε εξοχικό της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα της Τοσκάνης. Αξιοσημείωτο σημείο του σπιτιού της Μιμής Ντενίση είναι ο κήπος που είναι ειδικά διαμορφωμένος και νοητά μοιρασμένος ανά κατηγορία φυτών, κατά τα πρότυπα της αγγλικής εξοχής και τον βρετανικών παλατιών.



Το πρωί τής αρέσει να τρώει το πρωινό της και να ασχολείται με τον υπέροχο κήπο της. Είναι κάτι που την ηρεμεί και την ευχαριστεί. Για μπάνιο προτιμά να κατεβαίνει στην παραλία τα απογεύματα.




Στο εντυπωσιακό σπίτι με την πισίνα και την υπέροχη θέα η Μιμή Ντενίση περνάει τα καλοκαίρια της και μοιράζεται υπέροχες στιγμές μαζί με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. «Ο παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ’ όλα», είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερή της συνέντευξή της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time