Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού που είναι εμπνευσμένο από την περιπέτειά του με τον καρκίνο, ο Mike μίλησε στην εκπομπή Happy Day. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του αλλά και στην εμπειρία του από το Nomads αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης κόλλησε σταφυλόκοκκο.

«Είναι ένα κομμάτι βιωματικό, κάτι που έχει βγει από μέσα μου. Δίνει ένα μήνυμα πως ότι και να περνάς σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις. Νομίζω πως αυτό που πέρασα εγώ αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω δυσκολεύουν τα πράγματα οπότε επιβάλλεται να δυναμώσεις. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Όλο ήταν δύσκολο, είχα τα πάνω μου και τα κάτω μου. Είχα τους ανθρώπους και την Έλενα από τους οποίους έπαιρνα δύναμη», δήλωσε ο Mike.

Για το Nomads αποκάλυψε: «Στο Nomads με είχε δυσκολέψει περισσότερο το φαγητό. Έχασα 10 κιλά σε δύο εβδομάδες. Τρώγαμε πάρα πολύ λίγο. Νομίζω έξι κουταλιές ρύζι. Είχε φύδια, σκορπιούς. Ο Χαριστέας είχε ξυπνήσει με έναν σκορπιό στον λαιμό του. Εγώ είχα κολλήσει σταφυλόκοκκο στα δυο μου πόδια και είχα πάθει μόλυνση. Μας βάζανε ένα σπρέι που πόναγε πάρα πολύ. Έπρεπε να το προφυλάξω από την άμμο. Από την άμμο το κόλλησα ουσιαστικά. Είχα μια γρατζουνιά και από την άμμο κόλλησα σταφυλόκοκκο. Έπαθα πολλαπλές μολύνσεις. Δύσκολα πράγματα αλλά θα το ξαναέκανα».

Ακόμα ο Mike αναφέρθηκε και στην υιοθεσία του λέγοντας: “Μου έστειλαν πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την υιοθεσία μου. Δεν είναι κάτι κακό, είναι κάτι τέλειο. Είναι ευλογία γιατί δε ξέρεις που θα βρισκόσουν υπό άλλες συνθήκες. Είναι κάτι τυχερό. Το ήξεραν εκείνοι που έπρεπε. Δεν το έλεγα σε όλους αλλά αν με ρώταγαν το έλεγα. Πέρασα μια φάση στην εφηβεία που έλεγα ότι θέλω να βρω τους βιολογικούς μου γονείς. Μετά μου έφυγε. Γονιός είναι αυτός που σε μεγαλώνει και όχι αυτός που σε γεννάει».