Η Μαριαλένα Ροζάκη, η «Αρετή» από το «Καφέ Της Χαράς», ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, στο «The 2night Show».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου. Στη συνέχεια, αναφέρεται στον θείο της, Mάικ Ροζάκη, του θρυλικού συγκροτήματος «The CHARMS» και αποκαλύπτει τη μεγάλη της αγάπη στη μουσική και το ρεμπέτικο τραγούδι.



«Ο θείος μου είναι ο Μάικ Ροζάκης, ο τραγουδιστής των "Charms". Συγκινήθηκα γιατί έχουν πεθάνει και οι δυο. Και ο θείος μου και ο μπαμπάς μου.

Η μαμά μου είναι η Ιλιάς Λαμπρίδου είναι ηθοποιός. Η μουσική υπήρχε πάντα μέσα στη ζωή μου και το θέατρο. Ο Τάσος Χαλκιάς έπαιζε με τη μητέρα μου και εκείνος ήταν που είπε στη μητέρα μου να παίξω στο θέατρο στα 8 μου χρόνια.



Eπειδή μεγάλωσα μέσα στο θέατρο η μητέρα μου δεν είχε πρόβλημα, απλά με ρώτησε να πραγματικά αυτό που θέλω είναι να γίνω ηθοποιός.

Ο πατέρας μου ήταν φροντιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ήταν από τους αγαπημένους του Ωνάση. Ο πατέρας μου καμάρωνε πολύ για μένα. Γι΄ αυτό συγκινήθηκα. Θα χαίρεται που είμαι σήμερα εδώ.



Το Καφέ της Χαράς με βρήκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μετά το χαμό του πατέρα μου.

Άλλαξε τη ζωή μου είμαι ευγνώμων. Όταν ξεκίνησα το σίριαλ, λάμβανα αρκετά απειλητικά και επιθετικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής. Τώρα είναι καλύτερα».