Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ  γεννήθηκε  και μεγάλωσε  στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Κρητικός παίκτης του Μεγάλου Αδερφού είναι δουλεύει ως μπάρμαν, αλλά σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο και δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Ο πρώην συμμετέχων του Big Brother περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δήλωσε  πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι 31 ετών και  Μπαίνοντας στο Big Brother είχε δηλώσει στην κάμερα: «Το σεξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σεξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».

Βέβαια, ο παίκτης από την Κρήτη είχε δείξει και άλλα δείγματα «γραφής» με ακόμα μία δήλωσή του, καταθέτοντας τα… διαπιστευτήριά του: «Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους gay.  Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα!».

Τι είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας  πριν την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του.

Σε ερώτηση από τον Big Brother μάλιστα αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ».

Στην συνέχεια  «απολογήθηκε»  λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Η αποκάλυψη που έκανε μιλώντας με τους συμπαίκτες του Δημήτρη Πυργίδη και Χρήστο Μακρίδη.

Τις τελευταίες ώρες πριν αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, κυκλοφορούσε  στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης υποστηρίζε μιλώντας στους συμπαίκτες του ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έγνεψε καταφατικά όταν ο Χρήστος Μακρίδης τον ρώτησε αν είχε προβλήματα με τις Αρχές.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του πρώην παίκτη του Big Brother, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, απλά αυτή η αποκάλυψη αυτή έγινε χάριν εντυπωσιασμού.

Ο Αντώνης μόλις βγήκε από το σπίτι επέστρεψε στην Κρήτη και άνοιξε το κινητό του και είδε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media και όπως  ο Κρητικός έσβησε όλα τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν στις φωτογραφίες του και έπειτα έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Μετά φαίνεται όμως πως το μετάνιωσε και άλλαξε και πάλι το λογαριασμό του σε δημόσιο, ενεργοποιώντας όμως τη λειτουργία να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει τις φωτογραφίες του. Βέβαια όπως βλέπετε, οι followers του αυξήθηκαν αρκετά...

Τέλος σύμφωνα με όσα είδαμε στο Live News στο MEGA ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εξέδωσε ανακοίνωση  η οποία έλεγε:

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

»Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν».