Με νέο αίμα θα κάνει πρεμιέρα το Big Brother  τον Φθινόπωρο!  Μπορεί να ήταν όλα έτοιμα για την πρεμιέρα όμως  η πανδημία που έπληξε και την Ελλάδα χάλασε τα σχέδια του ΣΚΑΙ που πάγωσε το ριάλιτι.

 

 

Τώρα   οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσιζαν να κάνουν από την αρχή το κάστινγκ επιλέγοντας ξανά τους κατάλληλους παίκτες για το παιχνίδι. Αν όχι όλους, καθώς κάποιους θεωρούν ήδη κατάλληλους.

Γι αυτό και υπάρχει ήδη την σελίδα του ΣΚΑΙ ειδική φόρμα όπου μπορεί όποιοw θέλει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το τέλος του Σεπτέμβρη.

Θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 23.00 – 01.00 όπου θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. Τις Κυριακές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.