Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα με ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Όπως και είχε γίνει γνωστό, ο Λάκης Γαβαλάς αποχώρησε από τη θέση του στο πλατό, με τον Χάρη Χριστόπουλο να επιστρέφει στα παλιά του λημέρια.

Δίπλα του η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης οι οποίοι είναι πανέτοιμη για το νέο κύκλο του My Style Rocks.

Όπως είδαμε από το πρώτο τρέιλερ, οι διαφωνίες και οι κόντρες ανάμεσα στα κορίτσια, θα ξεκινήσουν από νωρίς. Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση που εστάλη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, πολλές από τις παλιές παίκτριες δεν θα είναι στον φετινό κύκλο, με κάποιες από αυτές να το έχουν ήδη κάνει γνωστό μέσω social media.

Σταθερή στο πόστο της, η Κατερίνα Στικούδη η οποία επέστρεψε αναεωμένη, έτοιμη να γνωρίσει τις νέες παίκτριες. Στην πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Δείτε την το βίντεο:
Το ξεκατίνιασμα άρχισε από την πρεμιέρα! Χαμός στο 1ο επεισόδιο Το ξεκατίνιασμα ξεκίνησε από την πρεμιέρα αφού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κορίνα Αδραμιτίδου "έδωσαν τα ρέστα τους". Η Κορίνα παρουσίασε το κόνσεπτ της αλλά δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη. Ο λόγος; Η Ευρυδίκη παρεξηγήθηκε επειδή όταν πήγε στο Βόλο δεν πήγε να την δει η Κορίνα και το ότι η δεύτερη είπε on camera πως της έλειψαν όλες οι παίκτριες, δεν άρεσε καθόλου στην πρώτη.