Φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση δημοσίων νοσοκομείων και ιδρυμάτων της χώρας πραγματοποίησε πρόσφατα ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas του οποίου ιδρύτρια είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.


(Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον Πρίγκηπα Αλέξανδρο)

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα και την παρουσία των Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και μεταξύ άλλων παρέστη η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης , ο πρέσβης Τάσος Κριεκούκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο πρέσβυς Διονύσης Κοδέλλας, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής , η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη και η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κ. Ιωάννα Ηλιάδη



(Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Χριστίνα Ηλιάδη, η φιλάνθρωπος Αλεξία Μαντζαρη και ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσαλας)

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματ Ο Πρόεδρος του φορέα δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το Διοικητικό Συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής είναι να δίνουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ενώ δεν έλειψε και η έμμεση στήριξη στην κυβέρνηση για την οποία είπε ότι « ευτυχώς τα πράγματα για τη χώρα πηγαίνουν πλέον δεξιά».