Για 4 μπρουσκέτες

Υλικά

4 μεγάλες φέτες ωραίο προζυμένιο ψωμί.
1 ώριμο αβοκάντο
1 λάιμ, το χυμο και το ξύσμα του
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο (αν δεν σας αρέσει αντικαταστήστε του με μαϊντανό)
1 μικρή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
1-2 κουταλιες ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπερι
4 σφιχτά αυγά

Εκτέλεση

Ψήνετε για λίγα λεπτά το ψωμί στο γκριλ να ροδίσει.
Καθαρίζετε το αβοκάντο και το βάζετε στο μπλεντεράκι μαζί με το χυμό και το ξύσμα του λάιμ, τα φρεσκα κρεμμυδάκια, το κόλιανδρο, την πιπερίτσα, το λάδι και αλατοπίπερο. Τα χτυπάτε να πολτοποιηθούν.
Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε φέτες.
Μοιράζετε το μίγμα του αβοκάντο στις 4 τραγανές φέτες του ψωμιού και από πάνω βάζετε τις φέτες του αυγού. Αλατοπιπερώνετε και γαρνίρετε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

πηγή:tastyday.gr