ΥΛΙΚΑ

200 γρ. απαλό φιστικοβούτυρο
80 γρ. μέλι
60 γρ. λάδι καρύδας
200 γρ. δημητριακά ρυζιού
αλάτι

Για την επικάλυψη

750 γρ. κουβερτούρα 55%
75 γρ. λάδι καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ το φιστικοβούτυρο, το μέλι και τα 60 γρ. λάδι καρύδας.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μαλακώσει το μείγμα και να γίνει πολύ υδαρές.
Προσθέτουμε στο μπολ τα δημητριακά ρυζιού και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 25x35 εκ.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με τη μαρίζ να απλωθεί ομοιόμορφα.
Βάζουμε στο ψυγείο το ταψί και αφήνουμε για 1 ώρα να σφίξει το μείγμα.

Για την επικάλυψη

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπολ μαζί με το λάδι καρύδας.
Βάζουμε το μπολ σε μπεν μαρί και λιώνουμε τη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ να ομογενοποιηθεί η κουβερτούρα με το λάδι καρύδας και περιχύνουμε ομοιόμορφα στο ταψί.

Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα να σφίξει εντελώς.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

πηγή:akispetretzikis.com