Υλικά για πιροσκί με φέτα

1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

Συνταγή για πιροσκί με φέτα

  • Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
  • Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά.
  • Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο.
  • Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.