Υλικά

700 γρ. πατάτες
500 γρ. γιαούρτι (στραγγιχτό)
½ κουταλάκι τριμμένο κύμινο
½ κουταλάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
½ κόκκινη πιπεριά και ½ κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε ροδελίτσες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
3 αbγά (βιολογικής προελεύσεως)

Εκτέλεση

Βάζετε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να πάρει μια βράση και βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Τις σουρώνετε, αφήνετε να κρυώσουν και τις καθαρίζετε.

Όταν κρυώσουν τις κόβετε σε κομματάκια. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύετε το γιαούρτι με το κύμινο και τον δυόσμο, αλατοπιπερώνοντας.

Έπειτα, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά (πατάτες, πιπεριές, κρεμμυδάκι, αβγά) προσεχτικά για να μην λιώσουν οι πατατούλες και καλή σας όρεξη.