Z5_rszmbpvls
Γεύσεις

Tηγανητά σύκα με μέλι

Θα το φτιάξετε υπέροχα με κόκκινο κρασί

Υλικά:

6 μεγάλα σύκα με τη φλούδα
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζετε το μέλι, το κρασί και τη ζάχαρη και τα αφήνετε για πέντε λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Έπειτα, προσθέτετε τα σύκα ανοιχτά στη μέση και τα αφήνετε να ποτιστούν από τα υγρά αναποδογυρίζοντας τα τακτικά. Όταν η σάλτσα “δέσει” και ερχίσει να γίνεται το σιρόπι, τα αποσύρετε από το τηγάνι και τα σερβίρετε περιχυμένα από το σιρόπι. Αν θέλετε συνοδεύετε τα τηγανιτά σύκα με καλό κατσικίσιο τυρί.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα