Υλικά 
3 κ.σ. ζάχαρη
Κανέλα
Μήλα (ανάλογα με το ταψί μας)
Χυμό από 1 πορτοκάλι
3 αυγά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 μισή κούπα ζάχαρη
1-2 κούπες αλεύρι (όσο χρειαστεί)

Εκτέλεση 
Αρχικά, κόβουμε τα μήλα σε φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μία στρώση μήλα. Στην συνέχεια, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Χτυπάμε σ' ένα μίξερ το πορτοκάλι, τα αυγά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το αλεύρι.

Έπειτα, ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε για 30 λεπτά, στους 200 βαθμούς Κελσίου. Τέλος μόλις ψηθεί, βγάζουμε την πίτα από το ταψί αναποδογυρίζοντάς τη, ώστε να είναι τα μήλα από πάνω.

Η μηλόπιτα είναι έτοιμη.