Συνέντευξη Τύπου για το 18ο East Med Yacht Show, της έκθεσης τουριστικών σκαφών, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2019 στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και η εκπρόσωπος συντονιστικού και οργανωτικού γραφείου της 18ης έκθεσης East Med Yacht Show κα Καλλιόπη Ευσταθίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι, όπως είπε, η πόλη έχει «αγκαλιάσει» το East Med Yacht Show που γίνεται για τέταρτη φορά στη Μαρίνα Ζέας λέγοντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή τη διοργάνωση. Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι είναι ένας σημαντικός θεσμός για την πόλη και ότι σκοπός είναι να συνεχίσει να γίνεται στην Μαρίνα Ζέας. «Είναι μία ωραία έκθεση, που δείχνει την εξωστρέφεια του Πειραιά, τη στηρίζει ο Δήμος και η Μαρίνα Ζέας», τόνισε ο Δήμαρχος και ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Μαρίνας Ζέας κ. Γιάννη Κουτσοδόντη για την καλή συνεργασία που είχαν γι αυτήν την έκθεση, αλλά και γενικότερα – όπως σημείωσε - με τον Δήμο και σε ό,τι δραστηριότητα κάνει σε αυτόν τον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο peiraiasnews.gr