Δραστηριότητες του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε πρόσφατα η 1η Στρατιά/EU-OHQ «Αχιλλέας» με τη συμμετοχή προσωπικού της 32ης Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, που εδρεύει στη Λάρισα, του βρεφονηπιακού σταθμού Φρουράς Λαρίσης, αλλά και της Στρατιωτικής Μπάντας της Στρατιάς.


Πρόκειται για τη «2η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά», που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Λαρίσης, το διήμερο 19 και 20 Μαΐου 2018, που περιελάμβανε δραστηριότητες, όπως δημιουργική απασχόληση, έκθεση ζωγραφικής και θεατρικά - μουσικά δρώμενα.


Επίσης, το 4ο Πανθεσσαλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου AEL FC ARENA, από 1 έως 3 Ιουνίου. Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 2000 παιδιά από σχολεία της περιοχής, αλλά και από αθλητικά σωματεία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προαναφερθείσες δράσεις υπήρξε επίσης εθελοντική συμμετοχή στελεχών που προσήλθαν με τις οικογένειές τους, ενδεικτικό και αυτό της «ζεστασιάς» με την οποία αγκάλιασε η 1η Στρατιά τις προαναφερθείσες δράσεις.