Προθεσμία ζήτησε και πήρε, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ο 30χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στο Αγρίνιο. Ο 30χρονος προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του, και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο.  

Η υπόθεση ωστόσο από τη στιγμή που η φωτογραφία του 30χρονου δόθηκε στη δημοσιότητα έχει λάβει νέες διαστάσεις, καθώς οι καταγγελίες από κατοίκους του Αγρινίου για τη δράση του 30χρονου συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Στο γραφείο του δικηγόρου των οικογενειών που κατήγγειλαν τον 30χρονο ως τον άνθρωπο που ασέλγησε στα παιδιά τους πέφτουν βροχή τα τηλέφωνα από ανθρώπους που θέλουν να καταγγείλουν τη δράση του. «Είναι καθημερινά πολλές οι καταγγελίες που δεχόμαστε στο γραφείο μου» δηλώνει ο δικηγόρος κ. Νίκος Καζατζής, μιλώντας στα parapolitika.gr.

Ο κ. Καζατζής σημείωσε πως «Οι δεκάδες καταγγελίες που γίνονται καθημερινά ωστόσο είναι ανώνυμες.

Δίνουν πολλά στοιχεία για τη δράση του, αλλά χωρίς επώνυμη καταγγελία δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία ούτε καν να καταγραφούν», ανέφερε. Αναφερόμενος στις σημερινές εξελίξεις και την απολογία του κατηγορούμενου που αναμένονταν σήμερα, ο κ. Καζατζής ανέφερε στα parapolitika.gr ότι «εμφανίστηκε ο ίδιος με τους συνηγόρους του, και φαινόταν σαν ακόμη να μην έχει αντιληφθεί τις διαστάσεις της υπόθεσης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο».

Ο κ. Καζατζής ανέφερε επίσης και την αναστάτωση που υπάρχει στην κοινωνία του Αγρινίου, καθώς ο κατηγορούμενος, εργάζονταν ως ντελίβερι, ήταν γνωστός σε πολλούς κατοίκους της πόλης και φαίνεται, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες των οικογενειών των θυμάτων του, ότι προσέγγιζε τα θύματά του μέσω του Facebook. «Οι καταγγελίες συνεχίζονται. Οι κάτοικοι στο Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και προβληματισμένοι με την υπόθεση αυτή και βρίσκονται όλοι σε μια επίπονη αναμονή».