Αποδέχθηκε τις κατηγορίες για την υπόθεση revenge porn ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η υπόθεση του οποίου εκδικάζεται κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση, διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα. Ωστόσο, οι εξελίξεις στην υπόθεση φαίνεται ότι έχουν πάρει συγκεκριμένη τροπή, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποδέχθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του έκανε λόγο για «πάθος» που δεν μπορούσε να ελέγξει.

Σημειώνεται ότι το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπη για τη Δευτέρα ενόψει της εισαγγελικής πρότασης. Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος. 

Διαβάστε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Σπάει τη σιωπή της" η γυναίκα που τον κατήγγειλε - "Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος"

 Τι είπε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, στην αρχή της απολογίας του ζήτησε συγγνώμη από το θύμα.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρυσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο, για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ