Την παρουσία του στο “YouTube” εγκαινίασε από σήμερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο του «ανοίγματος» που επιχειρεί προς τα σύγχρονα μέσα αμέσου επικοινωνίας και μέσω αυτών προς τα ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας.

Ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του Ελληνικού Στρατού μέσω από μία σειρά θεματικών ενοτήτων, που είναι οι εξής:

--«Η γωνία του Αρχηγού» με χαρακτηριστικά βίντεο με στιγμιότυπα από συνεντεύξεις, δηλώσεις, παρουσίες σε εκδηλώσεις, στις οποίες παρευρίσκεται ο αρχηγός.

--«Εκπαιδευόμαστε» με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από στιγμές ασκήσεων και εκπαιδεύσεως στα πεδία των ασκήσεων, καθώς – ως γνωστόν – η βασική αποστολή του ΣΞ είναι η πολεμική προπαρασκευή, ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια για να καλυφθούν άλλες «ατέλειες» της Πολιτείας, τείνει να περάσει σε δεύτερο πλάνο από την κοινωνική του προσφορά.

--«Μεριμνούμε», καθώς το προσωπικό του ΣΞ αποτελεί το κυριότερο οπλικό του σύστημα, παρουσιάζοντας μέριμνες για το προσωπικό του με βίντεο στην προαναφερθείσα ενότητα.

--«Προσφέρουμε – Είμαστε Υπερήφανοι» με δράσεις κοινωνικής προσφοράς, εξωστρέφειας και καινοτομίας, καθώς και καθημερινές δράσεις για τις οποίες ο ΣΞ και το προσωπικό του αισθάνονται υπερήφανοι.

--«Είμαστε παντού» με βίντεο από τις δραστηριότητες του προσωπικού σε ολόκληρη την επικράτεια.

--«Εφεδρεία και Εθνοφυλακή», παρουσιάζοντας δράσεις από την εφεδρεία και την εθνοφυλακή από ολόκληρη τη χώρα.

--«Είμαστε στα ΜΜΕ» με αποσπάσματα από τις δράσεις του ΣΞ, που μεταδίδονται σε τηλεοπτικά και άλλα παραδοσιακά ή ψηφιακά μέσα ενημερώσεως.

Λ.Σ.Μ.