Για την τελευταία φορά που μίλησε με τη νύφη της, πριν ο γιος της της αφαιρέσει τη ζωή, μίλησε η μητέρα του αστυνομικού από τους Αγίους Αναργύρους.

Η μητέρα του ανθρώπου που σκότωσε σύζυγο, παιδί και πεθερά είπε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» πως το ζευγάρι είχε προβλήματα και ο γιος της ήθελε να χωρίσουν, όμως δεν μπορούσε να αποχωριστεί το παιδί του. Δεν περίμενε ωστόσο ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει και τις δύο.

Επιβεβαίωσε μάλιστα πως οι σχέσεις του με την πεθερά του δεν ήταν καλές, ενώ μίλησε για τη τελευταία φορά που ήρθε σε επικοινωνία με τη νύφη της, λίγο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του γιου της.

«Μου έβαλε την κοπελίτσα να μιλήσουμε, να την ακούσω. Και τώρα δεν θα ξανακούσω τίποτα. Καλά ήταν στην ομιλία του. Δεν μου είπε τίποτα… Τίποτα, παιδί μου, δεν κατάλαβα. Αν καταλάβαινα, δεν θα γινόταν αυτό. Τίποτα, τα πήραν όλα κοντά τους», είπε με πόνο ψυχής η ηλικιωμένη γυναίκα που δεν έχει καταλάβει ακόμη γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο και έκανε το τριπλό φονικό ο αστυνομικός.

«Όχι, δεν είναι το παιδί μου τέτοιο. Ήξερα κι εγώ τι παιδί έχω. Ξέρω ότι ήταν η πεθερά του πολύ ιδιότροπη. Η κοπέλα (σύζυγος) τώρα τελευταία πρέπει να πήγε με τη μάνα. Το παιδί μου όμως εμένα δεν μου είπε κάτι. Από αλλού το έμαθα εγώ. Να χωρίσουν ήθελε, αλλά το παιδί το δικό μου ήταν τρελό για το παιδί του. Δεν μπορούσε να το δώσει το παιδί του».

Ο 42χρονος αστυνομικός, που στο παρελθόν ήταν στη φρουρά του Κώστα Σημίτη, εκτέλεσε τη γυναίκα του, την κόρη και την πεθερά του στον ίδιο χώρο και έβαλε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του, σε μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η σύζυγός του ήταν γιατρός και εργαζόταν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.