Το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη είπαν την Τρίτη συγγενείς, αγαπημένοι της φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές. 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την εξόδιο ακολουθία της λατρεμένης ηθοποιού. Το λευκό φέρετρο καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος, ενώ πολλοί φώναζαν «αθάνατη». Στη συνέχεια ακολούθησε η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Στον ναό εκφώνησε έναν συγκινητικό επικήδειο ο σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ξεκίνησε μνημονεύοντας ένα τετράστιχο ενός μοναχού στον οποίο πήγαινε η εκλιπούσα: «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν, οι άγγελοι μου απάντησαν αγγέλους δεν προσέχουν».

«Το στεφάνι που φορέσαμε μαζί πριν 41 χρόνια θα μείνει ζωντανό και φωτεινό. Δεν βρίσκεται άνθρωπος να σου μοιάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες από τη ζωή τις μέρες που εκοιμήθη και η Παναγία» τόνισε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μετά το τέλος της κηδείας στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών λιποθύμησε από τη συγκίνηση ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι έφτασαν πριν από λίγη ώρα o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Ρόζεμπεργκ, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με τον γιό του Νικόλαο. 

Με τον τέως βασιλιά είχε θερμή συζήτηση για την υγεία του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμα ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Γιάννης Βούρος, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Τρύφων Σαμαράς, ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Σταμάτης Φασουλής, η Κάτια Δανδρουλακη, ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Μιμή Ντενίση, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Αντώνης Λουδάρος, η Βάνα Μπάρμπα, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Δάνης Κατρανίδης.