Για τρίτη φορά θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο τυφλός βιαστής της Δάφνης στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να λογοδοτήσει για τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της 22χρονης φοιτήτριας την οποία κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα. Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας γύρω από το σκοτεινό παρελθόν του 52χρονου άνδρα που με τις φρικιαστικές πράξεις του έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο δεν έχουν τελειωμό.  

Ψυχρός, αμετανόητος, θρασύς, προκλητικός και αδιάφορος απέναντι στις κατάρες και στις ύβρεις που εξαπέλυσαν εναντίον κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στα δικαστήρια οι πολίτες, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος. Οσο κι αν τα άτομα που έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του τον αποδοκίμασαν με βαριές εκφράσεις, εκείνος δεν έδειξε να πτοείται. Παράλληλα, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τελικά στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου που κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη κακοποιώντας την σεξουαλικά. Οι δικαστικές αρχές αλλά και η αστυνομία προχώρησαν στην ενέργεια αυτή με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για την ποινική τιμωρία παρόμοιων αδικημάτων.

Οι διωκτικές αρχές πιστεύουν σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ανακρίσεις του δράστη, όσο και με τις υπόλοιπες πληροφορίες που συγκεντρώνουν ότι η φοιτήτρια που από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έως και το απόγευμα της επόμενης ημέρας, βίωσε έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη, δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει έρθει αντιμέτωπη με τις αρρωστημένες ορέξεις του Παναγιώτη Κοντζιλέλου. Ετσι ευελπιστούν ότι με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του θα ανοίξουν κι άλλα στόματα που θα ξεσκεπάσουν όλες τις άνομες πράξεις του.  

Ο 52χρονος, που κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης έχει πάρει μέχρι στιγμής δύο φορές προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, αφού εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Σήμερα, όμως θα καθίσει τελικά απέναντι από το δικαστικό λειτουργό και όπως αναμένεται θα ισχυριστεί για άλλη μια φορά πως ότι έκανε ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του θύματος.  

«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα», είπε απολογούμενος στους αστυνομικούς ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος και πρόσθεσε: «Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές... είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει». Παράλληλα όπως ο ίδιος ανέφερε κάρτα τη διάρκεια της απολογίας ανάλογες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου κι όχι μόνο έκανε τόσο με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια όσο και με μια άλλη κοπέλα που είχε πάει στο υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης ως οικιακός βοηθός. «Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή»,είπε.  

Τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος αντικρούει, φυσικά, με την δική της περιγραφή στην κατάθεσή της, η 22χρονη κοπέλα, μιλώντας για βιασμό. Η άτυχη κοπέλα στην κατάθεσή της λέει ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και στη συνέχεια τη βίαζε με τον πιο άγριο τρόπο.    

Αν και τυφλός οδηγούσε μηχανάκι!   Γνώριμος στους γείτονές του στην Δάφνη είναι ο 52χρονος δράστης. Αρκετοί από αυτούς μιλούν όχι και με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο, καθώς είχαν τσακωθεί μαζί του εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.  

Παράλληλα πολλοί από τους ανθρώπου που τον έβλεπαν σε καθημερινή βάση αμφισβητούν την αναπηρία του κατά 95% στα μάτια του, αφού όπως τονίζουν οδηγούσε μηχανάκι!   «Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει» ανέφερε στο protothema.gr ο Κώστας που διατηρεί μαγαζί με αναλώσιμα μελάνια και εκτυπώσεις στην οδό Αβέρωφ στην Δάφνη.