Η ανησυχία μεταξύ των οδηγών ταξί είναι μεγάλη μετά τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην κηφισιά είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ Κώστας Δήμος. 

Είπε πως είναι καθημερινά φαινόμενα κλοπές και επιθέσεις κατά των οδηγών ταξί και εξέφρασε την ελπίδα οι αρχές να φτάσουν σύντομα στα ίχνη του δράστη. 

Τόνισε πως στην Αθήνα κυκλοφορούν 14 χιλιάδες ταξί στα οποία εργάζονται περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι σε βάρδιες, ενώ σημείωσε επίσης πως μόλις 6.000 οχήματα είναι στα ραδιοταξί…

Ζήτησε να μπουν κάμερες στο ταξί ώστε αν υπάρχει επίθεση να έχεις τη φωτογραφία του δράστη.

Με αφορμή τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κηφισιά μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, ο πρόεδρος ραδιοταξί Πειραιάς 1, Σάββας Γαϊτανίδης. 

"Δεν μπορείς να γνωρίζεις αυτός που θα μπει στο ταξί τις σκοπούς έχει" ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να βάλει κάποιος στο όχημα του διαχωριστικό καθώς όπως είπε οι προδιαγραφές δεν το επιτρέπουν.

«Πρέπει να έρθουν σε μια επαφή όλα τα οργανωμένα ραδιοταξί, να προχωρήσουμε στη λύση της κάμερας εντός του ταξί και να μπορεί μόνο μια ειδική επιτροπή να μπορεί να ανοίξει τις κάμερες αυτές» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και το Γιώργο Τράγκα ο Σωκράτης Ιωακειμίδης γενικός γραμματέας ραδιοταξί «Κόσμος». Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές αρχές και τόνισε πως όλοι οι οδηγοί ταξί αναμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.