Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του μανιακού που έχει σκορπίσει τον τρόμο στις πιάτσες των Ταξί καθώς μέχρι στιγμής έχει επιτεθεί σε δύο οδηγούς ταξί, σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας τον άλλο.
Οι οδηγοί προσπαθούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας ενώ το γεγονός ότι ο δράστης δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί ενισχύει την εκτίμηση των αρχών ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο.
Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις ηλεκτρονικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από χρήστες smartphones για τον εντοπισμό οδηγών ταξί που κινούνται στην ίδια περιοχή βλέποντας το αυτοκίνητο, τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του οδηγού. Αν ο δράστης χρησιμοποίησε μια από τις συγκεκριμένες εφαρμογές όχι όμως για να κλείσει το ταξί αλλά απλώς για να εντοπίσει τις κινήσεις του, τότε το ηλεκτρονικό του ίχνος είναι ανιχνεύσιμο και ίσως αποτελέσει κλειδί για τη λύση του μυστηρίου.
Μία εκδοχή που εξετάζεται είναι ο μανιακός να είναι πρώην ταξιτζής που για κάποιο λόγο “μίσησε” τους συναδέλφους του και θέλησε να εκδικηθεί.
Παράλληλα οι αξιωματικοί της Αστυνομίας ερευνούν το προφίλ των δύο θυμάτων, σε τυχόν κοινά σημεία από το παρελθόν τους.