Πριβέ πάρτι για τη φετινή κερδοφόρα χρονιά στις εταιρίες του Ομίλου του διοργάνωσε ο Ιβάν Σαββίδης, το οποίο έλαβε χώρα την Παραμονή των Χριστουγέννων, στο μεγαλύτερο εστιατόριο «Portland» στις όχθες του ποταμού Ντον στο Ροστόφ της Ρωσίας,.

Το παρών έδωσαν όλοι οι διευθυντές των επιχειρήσεων του, οι εργαζόμενοι και πολλοί συνεργάτες του, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι όμορφες παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο Όμιλος εταιρειών του, Agrocom, εμφάνισε κέρδη 712 εκατομμύρια ευρώ και ο ίδιος αναδείχτηκε ο πιο ισχυρός επιχειρηματίας της περιοχής του Ροστόφ, με τον ίδιο να κατατάσσεται στην θέση 152 της λίστας του περιοδικού «Forbes» για το 2016.

Στην αίθουσα της εκδήλωσης είχαν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες όπου έπαιζαν διαρκώς πλάνα από σημαντικές στιγμές των εταιρειών του Ομίλου.

Η κεντρική σκηνή ήταν στολισμένη με λουλούδια, ενώ στα τραπέζια έρεε άφθονη η σαμπάνια, το καλό κρασί αλλά και φαγητό με πολύ σολομό.

Οι πρώτοι προσκεκλημένοι άρχισαν να καταφθάνουν στο Πόρτλαντ στις έξι περίπου το απόγευμα, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην αργεί στο ραντεβού του και να φθάνει πριν τις 7.

Ήταν ντυμένος casual, χωρίς γραβάτα και κουστούμι, ενώ έδειχνε φανερά συγκινημένος και χαρούμενος. Χαιρέτισε τους εργαζόμενους της Agrocom κι εν μέσω χειροκροτημάτων πήρε το μικρόφωνο για να ευχηθεί κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, μίλησε για τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς, τονίζονας, μεταξύ άλλων, πως με την συλλογική εργασία και την συνεισφορά όλων κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή ενώ υποσχέθηκε να είναι δίπλα τους για να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. 

Στη συνέχεια έκοψε την εντυπωσιακή τούρτα με το λογότυπο και τα χρώματα του Ομίλου, σβήνοντας δέκα κεράκια, ενώ δεν δίστασε μάλιστα να βγάλει και σελφι με όσους του ζήτησαν μια αναμνηστική φωτογραφία.