Συνοδεία της ασφάλειας της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγείται στην ΓΑΔΑ, μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής που είχε συνομιλία με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, «εκλεγμένο μέλος της Βουλής να γρονθοκοπήσει άλλο μέλος, ποιος να το φανταστεί, βιαιοπραγία κατά την άσκηση καθηκόντων τιμωρείται κάθειρξη ως δέκα έτη».

*Διαβάστε εδώ: Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος έδειρε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο (Εικόνες)

Όπως ενημέρωσε ο κ. Τασούλας, «τον συνέλαβε η φρουρά και τον πάει στη ΓΑΔΑ για αυτόφωρο κακούργημα, μετά από την εντολή του προέδρου της Βουλής».

Το αυτόφωρο κακούργημα δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία, εξήγησε, ενώ συμφωνα με το Άρθρο 157 του ποινικού κώδικα, το κακούργημα τιμωρείται με κάθειρξη ως και δέκα έτη.

Στη δικαιοσύνη θα δοθούν και τα πρακτικά καθώς και οι μαρτυρίες των αστυνομικών .

«Ζούμε γελοίες στιγμές. Ζούμε κατάντημα!», είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας.


Βουλή: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος έδειρε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 24/04, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Βουλή των Ελλήνων, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος έδειρε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

*Διαβάστε εδώ: Άρειος Πάγος: Την Τετάρτη η ανακήρυξη των κοµµάτων για τις ευρωεκλογές - Στο ''στόχαστρο'' ξανά οι Σπαρτιάτες

Ειδικότερα, ο Βασίλης Γραμμένος δέχθηκε μπουνιά από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών και αυτή τη στιγμή δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Τo περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (ανήκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο Χ (πρώην Τwitter).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διά του Κωνσταντίνου Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.


Βουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δύο βουλευτών

Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι.
Φλώρος: Άντε...
Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Τους δύο άνδρες χώρισε άμεσα η Φρουρά της Βουλής, που παρενέβη και επανέφερε την τάξη.

Πάντως πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό έντασης στα κοινοβουλευτικα χρονικά.

ksulo_sti_vouli_flwros_grammenos
flwros_grammenos_vouli6200550-001
flwros_grammenos_vouli6200551-002
flwros_grammenos_vouli6200552-003
flwros_grammenos_vouli6200555-004
flwros_grammenos_vouli_ksulo4246272-001
flwros_grammenos_vouli_ksulo4246273-002
flwros_grammenos_vouli_ksulo4246274-003