Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα στην βίαιη επίθεση του ανεξάρτητου- πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών- Κωνσταντίνου Φλώρου, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ανακοινώνοντας στην Ολομέλεια ότι αποπέμπεται για 15 μέρες από τις εργασίες της Βουλής.

Ο Κ. Τασούλας είπε ότι αυτή η ποινή είναι «χάδι», αλλά το δικαιολόγησε αφού όπως είπε «αυτό προβλέπει ο κανονισμός».

*Διαβάστε ακόμα: Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος έδειρε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο (Εικόνες)

«Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με την φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος. Θα ήθελα την άδεια σας. Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας του. Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας», ανέφερε.

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.