Ενώπιον του ανακριτή Νεαπόλεως στο Λασίθι οδηγείται αυτήν την ώρα ο 45χρονος Κρητικός που κατηγορείται πως σκότωσε έναν 65χρονο Γερμανό στα Φέρμα Ιεράπετρας.
Ο κατηγορούμενος συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε στο δικαστικό μέγαρο και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του για τη σοβαρή κατηγορία την οποία αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος στους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι σκότωσε τον 65χρονο Klaus, υποστηρίζοντας πως ήταν φίλοι και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε το κακό του.

Διαβάστε ακόμα: Άγιος Νικόλαος: Ανατροπή με τον θάνατο 65χρονου αλλοδαπού - Συνελήφθη 45χρονος για ανθρωποκτονία



anakritis_lasithi2
anakritis_lasithi3
anakritis_lasithi4


Κρήτη: Το χρονικό της υπόθεσης

Πρόκειται για την υπόθεση του φιλέλληνα Γερμανού ο οποίος τον Ιούνιο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ιεράπετρα την οποία επισκεπτόταν επί 30 συνεχή καλοκαίρια.
Πούλησε τα υπάρχοντά του στη Γερμανία και κυρίως ένα σπίτι από το οποίο όπως ο ίδιος έλεγε πήρε ως αντίτιμο 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της 6ης Απριλίου ο κατηγορούμενος του χτύπησε την πόρτα και μόλις ο 65χρονος του άνοιξε ο δράστης τον χτύπησε δύο φορές το κεφάλι σωριάζοντάς τον.

Κάμερα εξωτερικά του σπιτιού κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη ο οποίος παρέμεινε για περίπου μισή ώρα εντός της οικίας αναζητώντας τα χρήματα που έκρυβε το θύμα.

Αρχικά ο γιατρός που εκλήθη στο σημείο θεώρησε πώς ο θάνατος του 65χρονου ήταν αποτέλεσμα πτώσης, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο καρκίνο.

Κατοικοι του χωριού ωστόσο ενημέρωσαν τις αρχές πως κάτι δεν πάει καλά με την ιστορία ερευνήθηκε το υλικό από τις κάμερες όπου διαπιστώθηκε πως ένας άνδρας είχε πάει στο σπίτι το βράδυ του θανάτου.

Με αίτημα στις ανακρίτριας έγινε εκταφή του 65χρονου και κατά την νεκροτομή διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μέσα σε λίγες ώρες ο 45χρονος με καταγωγή από τη Σητεία εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ml2r6yw6d5)