Mητέρα που έστειλε e-mail στον Yπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μιλώντας για την επίθεση στον γιο της, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να προβεί σε αυτή την κίνηση. 

Αρχικά το θύμα της επίθεσης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και είπε: «Είχα βγει με τους φίλους μου βόλτα και 2 παιδιά μας κυνήγησαν, μας επιτέθηκαν. Με έκλεψαν, τσακωθήκαμε, χτυπήσαν τον θείο μου και μας έκλεψαν τα κινητά. Συνεχίζουμε να ζούμε με τον ίδιο φόβο ότι μπορεί να ξανασυμβεί».

Εγκληματικότητα ανηλίκων: "Δεν πρέπει η αστυνομία να αποτρέπει τους πολίτες να κάνουν καταγγελίες" 

Η Ανδριάννα Κιουρέλι, μητέρα του ανήλικου θύματος επίθεσης, εξήγησε τους λόγους της πρωτοβουλίας που πήρε και κοινοποίησε το e-mail στον Yπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Έστειλα επιστολή στο Α.Τ., κοινοποιώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Μετά με πηρέ ο αξιωματικός που δεν έβρισκα μέχρι τότε στο τηλέφωνο. Είπα στον αξιωματικό: “εσείς το ίδιο δεν θα κάνατε για τα παιδιά σας;” και μου απάντησε: “ναι, βεβαίως”».

Την ίδια ώρα, η μητέρα τόνισε: «Είναι αδρανής η στάση της αστυνομίας, είναι παθητική. Δεν πρέπει η αστυνομία να αποτρέπει τους πολίτες να κάνουν καταγγελίες. Δεν καταλαβαίνω πως όλο αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Να μας το πει η αστυνομία».