Μία γυναίκα που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα μίλησε στο Mega και ξεκαθάρισε ότι κανένας από την οικογένεια δεν ζήτησε την αθώωσή του. Ακόμη σημείωσε πως δεν μπορούν να πουν κουβέντα για την άτυχη 28χρονη. 

«Δεν ζήτησε κανείς μας να αθωωθεί ο δράστης. Κανείς μας δεν απαίτησε να βγει ψυχιατρικός χωρίς να είναι», είπε. «Τολμάμε να πούμε κάτι για την Κυριακή; Τι να πούμε; Συγγνώμη; Ό,τι κι αν πούμε γι’ αυτό που έκανε το θεωρούμε από πλευράς μας υποκρισία», συμπλήρωσε ακόμη η γυναίκα.

Στη συνέχεια, η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είναι μέλος των επαγγελματιών υγείας και εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο, στράφηκε κατά του Μιχάλη Γιαννάκου, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί για την υπόθεση και τη νοσηλεία του 39χρονου στο Τζάνειο νοσοκομείο.

«Με αυτά που λέει προσβάλλει όλους εμάς στο σύστημα υγείας… Με εξόργισε γιατί μας προσβάλλει λέγοντας ότι ένας χειριστικός άνθρωπος μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασωληνωθεί», ισχυρίστηκε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i78byljq09)
Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο δράστης στο Τζάνειο μεταγγίζεται. «Προφανώς έχει χαμηλό αιματοκρίτη», είπε και επισήμανε ότι εμφανίστηκε με τους επιδέσμους γύρω από το κεφάλι του, επειδή το χτύπησε στον τοίχο όταν τον ενημέρωσαν για το τι έκανε στην Κυριακή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόσωπο ανέφερε ότι ο 39χρονος δεν έχει καταλογισμό. «Έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και καταθλιπτικά επεισόδια», υποστήριξε και έκανε ειδική μνεία στην οικογένειά του, λέγοντας ότι οι γονείς του κλαίνε δύο παιδιά. Εκείνον και την Κυριακή, την οποία είχαν σαν παιδί τους. «Δεν ξέρω αν θα αντέξουν. Το τι έκανε η οικογένεια του 39χρονου για εκείνον, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν», κατέληξε η γυναίκα.