Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για 14 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, και οι νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» δεν είναι ενθαρρυντικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 55χρονου τραγουδιστή είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή «Just the 2 of Us». Ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσικλέτα και λίγο αργότερα ασθενοφόρο, αφού εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε τότε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να τον επαναφέρουν. Εισήχθη στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με τους γιατρούς να λένε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά στον αέρα για την στιλίστρια του Κόκοτα: "Είναι απαράδεκτο! Είναι και γιατρός δηλαδή η κυρία Βασιλείου;"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0frbw0t478p)


Παγώνη: Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», δήλωσε πως, αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς οι γιατροί θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες, για να προσπαθήσουν εκ νέου.

«Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και, όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο, που είναι πρωτόκολλο γι’ αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει» είπε η κ. Παγώνη.

Και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τα τηλεφωνήματα - και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δίνει τον αγώνα του. Γι’ αυτό, λοιπόν, τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά... δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0feaspggv8p)
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μοιραζόταν από την αρχή όλες τις εξελίξεις για την κατάσταση του αγαπητού τραγουδιστή. «Τελικά, κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα τη χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του, αλλά δεν είχε κάποια εμμονή με την υγεία του. Ήταν σχετικά τυπικός, δηλαδή, αν κάτι τον ενοχλούσε, δεν το αμελούσε. Το φυσιολογικό, που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ούτε κάθε μέρα στους γιατρούς, ούτε μία φορά στα δέκα χρόνια. Πρόσεχε πολύ» είχε πει πριν από λίγες μέρες.

Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά

Με ένα βίντεο στο Instagram, η ενδυματολόγος Πέννυ Βασιλείου μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα, τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» δεν λειτουργούσε ο μαγνητικός τομογράφος και ο τραγουδιστής, αντί για μαγνητική, έκανε αξονικές.

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και πάρα πολύ στενή φίλη του, ξέσπασε τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο είναι όλα άψογα. «Πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη, είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς μου με τον μπαμπά του κάνανε παρέα. Θέλω να πω ότι στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, τη σύζυγο του Δημήτρη... Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα. Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν καλά, δεν τον φροντίζουν επειδή είναι ο Κόκοτας» είπε η Σάντρα Βουτσά.

Και συνέχισε: «Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν να λένε αυτά. Όχι μόνο η Πέννυ Βασιλείου, είναι κι άλλοι. Ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις, και για τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύ αυστηρές οι ποινές πλέον. Είναι και doctor η κυρία, να λέει ότι “χαροπαλεύει”, για “φυσαλίδες”…».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fgiexqu4g1)
Δημοσιεύθηκε στην Ontime