Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη (10/4) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Κατά περιόδους κι ανά περιοχές οι νεφώσεις θα είναι είτε πυκνές είτε πιο αραιές, ενώ στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές οι νεφώσεις θα είναι αρκετά πιο πυκνές σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 25-26 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 26-27 βαθμούς στα βόρεια, στους 28 βαθμούς στα ανατολικά, ηπειρωτικά και στους 27 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Ασφαλώς πολύ πιο υψηλές τιμές σε σχέση με την μέση τιμή θερμοκρασίας για την εποχή.

Καλλιάνος: Ηλιοφάνεια την Τετάρτη σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.