Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής (Φωτογραφίες)

Ο πατέρας ελπίζει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, έχει επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της την ώρα της δολοφονίας της, καθώς η μαρτυρία του είναι πολύ σημαντική, όμως αυτό δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο πατέρας της Κυριακής τον καλεί, όμως έχει κλειστό το κινητό του, καθώς βρίσκεται σε σοκ.

Θέλει να του μιλήσει και να τον συναντήσει, για να μάθει από εκείνον τι ακριβώς συνέβη και αν του είχε πει η κόρη του κάτι για τον 39χρονο.


Πατέρας Κυριακής: Ήταν δήθεν αυτοκτονία - Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος

Ο πατέρας μιλώντας στο Star μέσω της δικηγόρου του, σχολίασε και το γεγονός ότι ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν δήθεν αυτοκτονία, ακόμα και αυτό δείχνει ότι είναι χειριστικός, κάνει τα πάντα για να πείσει ότι είναι τρελός. Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος. Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν μίλησαν για επιλεκτική αμνησία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0exm0geuerd)