Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή Live News του MEGA μια σειρά από αναρτήσεις του 39χρονου δράστη που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Φοβόταν επίθεση από συγκρατουμένους του ο 39χρονος - Πώς έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας

Πρόκειται για μια σειρά στοιχείων που αποδεικνύουν ότι ο 39χρονος είχε καταλογισμό, όπως λένε οι συγγενείς της Κυριακής.

Είναι προσωπικές αναρτήσεις του δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τις έχει κάνει ο ίδιος και ήταν διαθέσιμες να τις δουν μόνο όσοι ήταν φίλοι του.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του 39χρονου:


anartisi_39xronou
39xronos_agioi_anargyroi_anartisi
anartisi_39xronos
agioi_anargyroi


Σημειώνεται ότι τέσσερις μήνες πριν από την άγρια δολοφονία που διέπραξε ο 39χρονος, είχε ανεβάσει φωτογραφία με την Κυριακή.

griva_kyyriaki

Ακόμα, υπάρχει μία φωτογραφία από τον Σεπτέμβριου του 2023, όπου φαίνεται η Κυριακή να είναι μαζί με τον 39χρονο την ημέρα των γενεθλίων της.

genethlia_kuriakis

Παράλληλα, ο δράστης έκανε αναρτήσεις που περιελάμβαναν μεγάλα κείμενα, όπου εκεί γίνεται χρήση της γλώσσας με συνοχή και συνάφεια περιεχομένου και χωρίς ορθογραφικά λάθη.

anarthsh_39xronou_drasti