Οδυνηρές μνήμες επανέφερε στην Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η δολοφονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

«Η Ελένη έφυγε σαν μάρτυρας. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Δεν θα επαναπαυτούμε σε αυτήν την δολοφονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, θα ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες χειρότερες. Μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα σφαγιάστηκε ένα κορίτσι, μου είναι αδιανόητο», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Σημείωσε δε πως οι αστυφύλακες με τους 9 μήνες εκπαίδευσης δεν παίρνουν τίποτα.

«Μου τραυματίζουν ξανά το τραύμα μου, μου αιμορραγούν την ψυχή», σημείωσε η κα Αρμουτίδου.

«Αυτό το κορίτσι μου θύμισε την Ελένη μου, που πήγε μετά το βιασμό της στο τμήμα τη Ρόδου και ήταν ένας Πατρινός αξιωματικός και ένας αστυφύλακας, που το διώξανε το παιδί μου, αυτοί οι δύο δολοφόνοι, και μετά όταν έγινε η δολοφονία αυτοβούλως πήγανε στην ανακρίτρια και μετά ήρθαν οι Αδιάφθοροι από την Αθήνα και τα βρήκαν όλα σωστά. Και λένε “μιλάμε για μια δολοφονημένη κοπέλα; Θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στους συναδέλφους μας;” », κατήγγειλε η γυναίκα.

Ιδιαίτερα επικριτική και για την στάση της Πολιτείας αναφερόμενη και στο δεύτερο παιδί της, καθώς και τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει.«Αναρωτήθηκαν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ηγέτες, οι πολιτικάντηδες πώς ζει αυτό το παιδί; Ας έρθουν να δούνε πώς ζούμε, Δεν υπάρχει ζωή».

«Δεν μπορώ να ανεχτώ όλη αυτήν την αδιαφορία της Πολιτείας, την ολιγωρία της, την απανθρωπιά της», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0b4bw60nq55)